HVA SKJER PÅ LAMBERTSETER GÅRD?

NARUM PÅ GÅRDEN!

NARUM PÅ GÅRDEN!

Fredag 8. november 18.00-20.00 Da kommer country/vise-trioen NARUM fra Eina på Toten, et av de vesentlige bandene innen norsk visetradisjon, under en tydelig påvirkning av amerikansk rootsmusikk. Har du hørt på radioen de siste ukene, kan du ikke ha unngått å høre...

les mer
FØRJULSJAZZ PÅ GÅRDEN!

FØRJULSJAZZ PÅ GÅRDEN!

OSLO RADIO ORKESTER (ORO) ER TILBAKE! lørdag 7. desember klokka 17.00-19.00 ORO er blitt fast gjest på gården når kulda setter inn. Ikke bare spiller de levende og god jazz, de beriker oss med muntre og treffende synspynkter på liv og levned og får oss til å glemme...

les mer

LEIEBETINGELSER

Ved forespørsel om leie må det opplyses hva slags selskap det dreier seg om. Leietakerne må ta hensyn til at Lambertseter gård er en bevaringsverdig bygning. Vi leier derfor ikke ut til «tradisjonelle» ungdomsfester med alkoholservering.

Bygningen er også klassifisert som et spesielt brannvernobjekt og underlagt strenge regler. Det handler blant annet om sikkerheten til de som befinner seg i huset. Leietakerne må utvise stor forsiktighet med elektriske apparater og omgang med åpen varme, samt sette seg inn i hvor rømningsveier, brannslukningsapparater og brannslanger er.

Les alle betingelser

KONTAKTINFORMASJON

 

Langbølgen 2C, 1154 Oslo

post@lambertsetergaard.no

+47 22 28 29 69

Lambertseter Gård eies av Oslo kommune, ved Kulturetaten, men drives av Foreningen for Lambertseter Gård, stiftet i 1956.