+47 2228 2969 (Aut. sentralbord) post@lambertsetergaard.no

Gården er i normal drift

Det nærmer seg vår og året er 2022. Pandemien som har herjet i to laaaange år har vært styrets store mareritt. Uårene som har passert håper vi snur til mange gode, normale år fremover. 

Men ikke før er pandemien over – i alle fall for denne gang – så rammes vi og hele Europa av en ny tragedie uendelig mye større. Ukraina er i krig og den aggressive parten Russland ignorerer et demokratisk lands rett til å bestemme sin egen hverdag. Mens landet raseres av Russlands teknologiske og overlegne hær lider mennesker på flukt fra krigen. Det er hjerteskjærende og skremmende å være vitne til all råskapen. Vi har alle en plikt til å hjelpe dette krigsherjede folket med støtte: Moralsk, humanitært, økonomisk og med våpen til å forsvare seg.

Allikevel, vi ønsker gamle og nye leietakere velkommen til normalt samvær uten restriksjoner i alle våre utleielokaler. Vi har brukt nedstengningen flittig. Kommunen v/KUL har skiftet ut tømmer og malt huset. Huset er fornyet innvendig fra topp til tå. Hagen er også fornyet med nye grusganger, kantstein og bord m/krakker som vi håper vil bli flittig brukt på pene sommerdager. Og vi har fått nytt HC-toalett og adkomsten til bygget er fornyet med ny rampe med gelender og ny fløydør inn til huset som letter adgang til huset for rullestol-brukere. Kommunen ble ikke helt ferdig før vinteren i fjor, men vil legge skiferheller på hele rampen så fort frosten forsvinner.

Vi oppfordrer unge som gamle å nyte roen og skjønnheten i hagen. Og snart er vår nye attraksjon på plass, et sjakkbord for utendørs bruk, en gave fra…

Sjakk & Samfunn

. Og så lover vi å komme med arrangementer fordelt ut over året. Styret vil annonsere flere aktiviteter for store og små.

 Følg med på Hva skjer’a!