+47 2228 2969 (Aut. sentralbord) post@lambertsetergaard.no

Lambertseter Gård, et sted å høre til…

 Hittil i 2022 har driften av gården fungert som normalt. Noen små tekniske problemer har vi hatt. Avløpet fra gården knakk på flere steder og toalettene tettet seg. Men kommunen ved KUL var raskt på plettet og gjorde foreløpige utbedringer. Nå i september/oktober er rørene utbedret og alt “flyter” normalt.  

Men ikke før er pandemien over – i alle fall for denne gang – så rammes vi og hele Europa av en ny tragedie uendelig mye større. Ukraina er i krig og den aggressive parten Russland ignorerer et demokratisk lands rett til å bestemme sin egen hverdag. Mens landet raseres av Russlands teknologiske og overlegne hær lider mennesker på flukt fra krigen. Det er hjerteskjærende og skremmende å være vitne til all råskapen. Vi har alle en plikt til å hjelpe dette krigsherjede folket med støtte: Moralsk, humanitært, økonomisk og med våpen til å forsvare seg.

Til tross for alle utfordringer verden byr på, på tross av dyr strøm og energi, prisstigning og stramme budsjetter så går livet videre med alle de store begivenheter gjennom livet og som krever samlingsstunder i lokaler – litt større enn leilighetene vi bor i.

Allikevel, vi ønsker gamle og nye leietakere velkommen til normalt samvær uten restriksjoner i alle våre utleielokaler. Vi har brukt nedstengningen flittig. Kommunen v/KUL har skiftet ut tømmer og malt huset. Huset er fornyet innvendig fra topp til tå. Hagen er også fornyet med nye grusganger, kantstein og bord m/krakker som vi håper vil bli flittig brukt på pene sommerdager. Og vi har fått nytt HC-toalett og adkomsten til bygget er fornyet med ny rampe med gelender og ny fløydør inn til huset som letter adgang til huset for rullestol-brukere. Kommunen ble ikke helt ferdig før vinteren i fjor, men vil legge skiferheller på hele rampen så fort frosten forsvinner.

Vi oppfordrer unge som gamle å nyte roen og skjønnheten i hagen, ennå kan det være noen fine dager før vinteren setter inn. Vår nye attraksjon er på plass, et sjakkbord for utendørs bruk, en gave fra…

Sjakk & Samfunn

 Følg med på Hva skjer’a!