+47 2228 2969 (Aut. sentralbord) post@lambertsetergaard.no
Lokalene

 

STOrstua 1. etg

Dette er gromstua, med plass til omtrent 60 til bords, inntil 70 hvis det velges å flytte salongmøbler fra Dalen som ligger i forlengelsen av Storstua. Maksimalt 55 til bords når det nytes alkohol, på grunn av regler fra Brannetaten. Det er dørforbindelse fra Storstua og Dalen til salongen Bråtan. Bildet er fra et bryllup i august 2017.

Dalen 1. etg

Salongen Dalen ligger i forlengelsen av Storstua og har plass i 20 gjester i behagelige sofaer og lenestoler. Ønsker man alle gjester samlet i ett rom kan tilsvarende behagelige møbler hentes inn fra det tilstøtende lokalet Bråtan etter at middagsserveringen er over og det er plass i Storstua.

Mange foretrekker likevel å sitte litt adskilt når dansemusikken går for fullt.

BRÅTAN 1. ETG

Bråtan i 1.etasje har inngang både fra gangen og fra salongen Dalen. Her er det en peis av hollandsk glasert kleberstein som er transportert, båret og satt opp av Foreningen for Lambertseter gård sine dugnadsvillige og kraftige karer på 50-tallet. Peisen sto tidligere i et herskapshus på Nedre Bekkelaget som måtte rives. Bråtan er også navnet på en husmannsplass. Plassen er bevart og ligger i lia ned mot E-6.

BAKKERUD 2. ETG

Hele 2. etasje med Bjørnholtet og Bakkerud leies vanligvis ut samlet lørdag eller søndag. Sitteplassene i sofaer i garderoben/museet og i Bjørnholtet benytter mange til mottakslokale før bordsetning i Bakkerud, og/eller til kaffeservering. Bakkerud er det største lokalet i 2. etasje, med plass til 40 til bords. Bakkerud er godt egnet til foreningsmøter, barneselskap, navnefester og minnestunder, og brukes gjerne sammen med Bjørnholtet i helgene. Bakkerud har fast montert prosjektor i taket.
Bildet er fra et av Nordstrand Sjakklubbs mange arrangementer.

BJØRNHOLTET 2. ETG

Bjørnholtet kan også leies ut separat har plass til 24 til bords. Det er godt egnet til barneselskap, kurs og seminarer. Bjørnholtet er dessuten et utmerket «styrerom» og har et stort lerret til prosjektor.

Lambertseter Gård

Lambertseter Gård eies av Oslo kommune, ved Kulturetaten, men drives av Foreningen for Lambertseter Gård, stiftet i 1956.

Kontaktinformasjon

Langbølgen 2C, 1154 Oslo

post@lambertsetergaard.no

+47 22 28 29 69

Leiebetingelser

Ved forespørsel om leie må det opplyses hva slags selskap det dreier seg om. Leietakerne må ta hensyn til at Lambertseter gård er en bevaringsverdig bygning. Vi leier derfor ikke ut til «tradisjonelle» ungdomsfester med alkoholservering.

Les alle betingelser